Home
Over
Agenda
Contact
Gastenboek
EHV live !
Maandelijks Live muziek in Zalencentrum EHV
28 februari 2014
31 januari 2014
28 februari 2014
28 Maart 2014
25 April 2014

Bodemke legguhhDaags voor de carnaval is het raadzaam om een goede bodem te voorzien waar alle alcoholische versnaperingen van de carnaval op terecht gaan komen.

Wij van eindhoven live vonden dit wel een goed idee om onze tweede editie van Eindhoven Live deze subtitel mee te geven.

Op dit event hebben we dus een keur aan artiesten staan die het weghappen van een lekker kommetje snert en een stukje rogge brood met spek een stuk aangenamer maken. En natuurlijk kunnen we dan ook voorzichtig de eerste biertjes proberen om te kijken of het gevormde fundament stand houdt.

De artiesten

De Holland Party Roadshow is een 5 uur durende show, bomvol entertainment, live muziek en muzikale verassingen! In een geheel Hollands decor zorgen DJ Angelo en zanger Danny Canters voor een onvergetelijk feest. Herkenbare, vooral Hollandse, muziek voor jong en oud voert de hoofdtoon tijdens deze show. Maar er worden ook 'muzikale uistapjes' gemaakt (top 40, rock & roll, dance classics, salsa, etc...). De muziekkeuze wordt uiteraard aangepast op de wensen van het publiek. Met veel interactie, special effects en leuke give-aways, is dit de leukste show voor elke gelegenheid!

Wat als een grap begon met de single 'Daar Gaan We Met Z'n Allen' in 2010 groeide al snel uit naar een serieuze carriere in de wereld van feestmuziek.

DJ Bompa (Frank) is al jaren actief als DJ op vele feesten en partijen. Ook werkt hij nog steeds mee aan het populaire tv-programma 'Hart Voor Muziek' waarvan Frank één van de bedenkers was. Zijn collega Marco (de Mens) is naast zanger ook een echte horecaman. Zowel achter de bar als op het podium weet hij de mensen te vermaken. Met z'n tweeën zorgen zij elke keer voor een super feest in elk café, zaal of feesttent.

In 2011 bereikte DJ Bompa & de Mens een echt hoogtepunt in hun muzikale carriere. Hun 2e single 'Als Brabander Ben Ik Geboren' werd uitgeroepen tot Carnavalskraker van 2011 door Radio Hollandio.
Ook tijdens carnaval 2012 gooide dit duo weer hoge ogen met alweer hun superhit: 'Nooit Meer Naar Huis'.
In de zomer van 2012 kwam hun laatste single uit 'Feestje Hier Feestje Daar'.
'The King' van Nederland. Nummers van Elvis Presley zijn op zijn lijf geschreven. Dit is beslist de beste Elvis Tribute Artist van het land. Zelfs Ray Walker (vriend en collega van Elvis) is onder de indruk van Mark. Ook is Mark Elbers een rol aangeboden in een Hollywoodfilm waarin hij een aantal nummers zal zingen. Mark weet zijn publiek te bespelen met fantastische nummers van toen, maar op verzoek zingt Mark ook gezellige, herkenbare Nederlandstalige nummers.

Mark Elbers is een genot om naar te luisteren, maar er mag natuurlijk ook gedanst worden!HomeOverAgendaContactGastenboek